fbpx

Partnerek

3D látványtervezés Pécs

Az ARCHLine.XP egy sokoldalú építészeti és belsőépítészeti tervezőszoftver, ami alkalmas házak, lakások, irodák, éttermek vagy üzletek teljes technikai dokumentációjának elkészítésére, beleértve a 3D nézeteket, fotórealisztikus képeket és burkolatterveket is. A Virtuális Bemutatóterem használatával a tervezők megtekinthetik a gyártók folyamatosan frissülő termék katalógusait, amiket egy kattintással beépíthetnek terveikbe, majd valósághű látványterv formájában bemutathatják a megrendelőknek.

Az érdeklődőknek ingyenes próbaverziót kínálunk, felhasználóink fejlődése érdekében pedig számos workshopot tartunk, melyek nagy népszerűségnek örvendenek.

Markó Viktória – Lakberendező

A lakberendezés nem rólam szól. Az ügyfél igényei, életről való elképzelése, értékrendje, esztétikai látásmódja irányítja a gondolkodást. Számára kell lakható, funkcionális, vonzó, feltöltődésre alkalmas otthont kialakítani. Az én feladatom a megfoghatatlan vágyakat tárgyiasítani, színekre lefordítani, nyugodt vagy éppen izgalmas terekké formálni.

Ritkán költöző nép vagyunk, ragaszkodunk a “várunkhoz”. Tudom, mekkora felelősség pont azt a minőségi, harmonikus, különböző személyiségekhez illeszkedő, berendezett teret megteremteni, melyet hosszú időn keresztül magáénak érez majd az ott élő. Egy jól megtervezett üzleti tér (iroda, vendéglátóhely, szálláshely, stb) elősegíti a vállalkozás sikerességét, a vendégek, partnerek kellemes hangulatának kialakítását. Ezen igények kiszolgálása a lakberendező gyönyörű feladata.