fbpx

Oktatók

Faludi Éva
oktató,  ARCHLine.XP, lakberendező

„Soha nem késő , hogy azzá válj aki lehettél volna.” (George Eliot) Azért választottam ezt az idézetet, mert nagyon magaménak érzem.
51 éves voltam, amikor ráeszméltem, hogy 3D látványtervezést szeretnék tanulni.  Mindig szokatlan módon képzeltem el a tereket, s szerettem volna másoknak is megmutatni azt a képet  ami a fejemben már összeállt. De hiába próbáltam elmagyarázni, nem tudták elképzelni. Ezért jelentkeztem a Szitakötő kreatívsuliba, először csak látványtervező tanfolyamra. Mivel ezzel egy időben lakberendező tanfolyam is indult, így abba is belevágtam és kitűnő eredménnyel elvégeztem.
Szekszárdi lakberendezőként azóta is űzöm ezt a fantasztikusan izgalmas szakmát – egyre több, szép megbízást kapva.  Letettem az oktatói vizsgát, és nagy örömmel teszek eleget annak a kérésnek, hogy a Szitakötő kreatívsuliban oktassam az ARCHLine.XP tervezőprogram használatát.

MARKÓ VIKTÓRIA
hobbi lakberendező workshop

A Szitakötő kreatívsuli alapítója és a tanfolyam oktatója vagyok. 1994 óta lakberendezéssel foglalkozom. Ma már tudom, hogy ezt is folyamatosan tanulni kell.  Megismerkedni új anyagokkal, azok megmunkálási lehetőségeivel. Tájékozottnak lenni a trendeket, időtálló stílusokat illetően. Naprakészen tudni mit hol lehet megvásárolni, kivel megcsináltatni, hol vannak akciók… Van aki ezt az ismerethalmazt féltékenyen őrzi. Én szívesen osztom meg másokkal. Szívesen adom át a tudásomat – ezzel elősegítve mások sikerét.