fbpx

Szitakötő Blog

11
febr

2018-ban továbbra is kacsintgathatunk az élénk türkiz, és pink színek felé.

2018-ban továbbra is kacsintgathatunk az élénk türkiz, és pink színek felé, amelyet a ragyogó fehér és a fagyos mandula egyensúlyoz ki.

Ha a türkizt választod, akkor elhivatott művész és békeharcos vagy. Kreatív, inspirált állapotban dolgozol. Teljességgel tisztában vagy életed céljával és eszerint cselekszel. Sosem engednéd, hogy a hatalom vagy annak hivatalnokai meghiúsítsák terveidet. Ugyanakkor nagyon kedves ember vagy, aki játékosan él. Kapcsolatban állsz más dimenziókkal. Természetbarátként azért a magasztos dolgokon is jót tudsz nevetni. Képes vagy érzéseidet kifejezni. Egy nyugodt és békés lélek vagy, aki a kreativitást csupa élvezetként éli meg.

Amennyiben kedvenced a pink, akkor szívedben melegséget és törődést hordozol, melyet mások felé kommunikálni is tudsz. Harmonikus és békés emberként szolgálat útján gyógyítasz. Spirituális ember vagy, aki képes másokat ráébreszteni arra, hogy ne felejtsenek el önmaguknak szeretetet adni. Olyan látnok vagy, akinek megadatott a tanítás képessége is. Érett és független személyiség, kreatív, békeszerető, szeretsz élni. Képes vagy a konfliktusok megoldására, jól kezeled az embereket. Dolgozhatsz közvetítőként, tanácsadóként.

 

Leave a Reply