fbpx

Belsőtér tervező tanfolyam

2021. március 6.-tól 2 féléves BELSŐTÉR TERVEZŐ tanfolyamot indítunk – BEVEZETŐ ÁRON online és személyes jelenléttel
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008010

További információ a Facebook oldalunkon, kattints a részletekért!

Otthonunk, környezetünk berendezése, szépítése, felújítása izgalmas, inspiráló, lelket kitöltő feladat, ami mindennap örömmel végezhető. Te is ezt szeretnéd csinálni? Kevés az ismereted? Szeretnél felkészülni kis létszámú csoportban, gyakorlatorientáltan? Itt a helyed! Tekintsd meg fotóinkat itt!

A tanfolyamot elvégző megfelelő szaktudással rendelkezik lakások, szálláshelyek, irodák, munka- és szórakozóhelyek belső tereinek megtervezéséhez, kivitelezésének koordinálásához.

2021. januártól megszűnik a Lakberendező OKJ-s képzési lehetőség. Azonban a témában érdeklődők hasznos ismereteket szerezhetnek ezen a tanfolyamon, melynek elvégzéséről Magániskolai oklevelet kapnak.

A képzés időtartama: 2 félév, 330 óra, mely alap- és középfokú 3D-s, számítógépes látványtervező oktatást is tartalmaz. 
A tanfolyam várható befejezése: 2022. március 26., mikor is komplett tervdokumentáció bemutatására és megvédésére kerül sor.

Az órákat heti 1 alkalommal, szombatonként, 9.00-14.30 között tartjuk.
A tanfolyam díja: 180.000,-/félév tandíj + 33.000,- vizsgadíj, vagy 1060 EUR
Fizetendő jelentkezéskor: 50.000,-  (elállás esetén visszajár)
Majd 2021. január 10-ig: 130.000,-, szeptember 10-ig: 180.000,-, 2022. január 30-ig: 33.000,-
Fizetési könnyítés: havi bontásban részletfizetés kérhető.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020.12.15.
Érdeklődés: Markó Viktória – viki@markoviktoria.hu – 06 30 390 46 75
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/008010

Külön hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra. Ennek érdekében elmegyünk építkezésekre, kivitelezők műhelyét sem hagyjuk ki, mely lehetőséget nyújt az anyagismeret kézzelfoghatóvá tételére. Szakmai kiállításokon, termékbemutatókon veszünk részt. Gyakorlatot a tanulók üzletekben, tervező mellett szerezhetnek.
Kis létszámú csoportunk lehetővé teszi a személyes foglalkozások hatékonyságát.
Fontosnak tartjuk a tervek grafikai megjelenítését, ezért erre sok időt áldozunk. Ma már természetesen a 3D számítógépes tervezést is megtanuljuk. (Az ARCHLine.XP Interior magyar nyelvű programmal elkészíthetők belsőépítészeti tervek, beleértve a teljes technikai dokumentációt, burkolatterveket, 3D modellt, költségbecslést, fotorealisztikus képeket és 3D filmeket.)
Célunk kialakítani azt az érdeklődő, befogadó szemléletet, melyre munkánk során mindvégig szükség lesz, elindítani a jelentkezőket azon az úton, mely egy gyönyörű szakmába vezet. Tekintsd meg volt hallgatóink munkáit itt!

A következő témakörök szerepelnek tantervünkben:

  • Művészeti ismeretek: a bútortörténet alapjai, valamint a környezetünkben előforduló legismertebb lakberendezési stílusok, dizájn

  • Elgondolásaink megjelenítése különböző módokon, technikákkal: szabadkézi- és műszaki rajz, 3D számítógépes látványterv készítés

  • A project megvalósításának lépései

  • Tervezési készségek fejlesztése

  • Társszakmákkal felmerülő együttműködési területek megismerése

  • Milyen anyagokkal és árucikkekkel vesszük körbe magunkat a tereinkben

A feldolgozandó anyag nagy, időnk kevés, ezért a jelentkezőktől elkötelezett, intenzív munkát várunk. Mi oktatók is mindent elkövetünk azért, hogy ebből a szép szakmából minél többet bemutathassunk Nektek. Amennyiben további kérdésed adódik tanfolyamról, iskolaválasztásról, vizsgáról, stb, állunk rendelkezésedre: viki@markoviktoria.hu

Várunk szeretettel!

JELENTKEZZ MÉG MA TANFOLYAMUNKRA!

Markó Viktória
viki@markoviktoria.hu
06 30 390 4675