3D Látványtervező tanfolyam

3D LÁTVÁNYTERVEZŐ TANFOLYAM INDUL

JELENTKEZZ MÉG MA A KÉPZÉSRE, NEHOGY LEMARADJ

További információ a Facebook oldalunkon, kattints a részletekért!

Az ARCHLine.XP Interior magyar nyelvű programmal elkészítheted belsőépítészeti terveidet, beleértve a teljes technikai dokumentációt, burkolatterveket, 3D modellt, költségbecslést, fotorealisztikus képeket és 3D filmeket. 

Tartalmazza mindazt a kiforrott 2D és 3D építészeti eszköztárat is, amire szükséged van a helyiségek felrajzolásához. Nem kell építészeti szinten részletekbe menned a falak, ajtók, ablakok, födémek, lépcsők, tetők, oszlopok vagy éppen gerendák megadásánál, mégis szép és műszakilag precíz rajzot kaphatsz. Más tervezőprogramokkal, és a Google 3D Warehouse objektumkönyvtárával is kompatibilis. 

A képzések óraszáma: 40 db tanóra (14×140 perces bontásban), végül 160 perces vizsga.

A tanfolyam sikeres elvégzéséről a CadLine Kft által kiadott oklevelet kap a hallgató.

Az alábbi szolgáltatásokra számíthatsz: teljes körű szoftverhasználat biztosítása a képzés idejére, kedvezményes szoftvervásárlási lehetőség.

A tanfolyam díja: 80.000,- ft, mely a vizsgadíjat is tartalmazza.

Későbbiekben frissíthető a tudásod a kijövő szoftverfejlesztésekkel kapcsolatban

JELENTKEZZ MÉG MA A KÉPZÉSRE!

Markó Viktória képzésvezető 
viki@markoviktoria.hu
06 30 390 4675

RENDSZER KÖVETELMÉNYEK

MICROSOFT WINDOWS PC FELHASZNÁLÓK ESETÉBEN:

AJÁNLOTT RENDSZER KÖVETELMÉNYEK
Operációs rendszer: 64 bites Microsoft Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 – az aktuális rendszerfrissítésekkel kiegészítve.   (Windows XP* és Windows Vista NEM támogatott)
Processzor: Intel i7, illetve 8 magos AMD processzor
Merevlemez: HDD vagy SSD – 2 GB rendelkezésre álló merevlemez terület a telepítéshez a célmeghajtón, valamint a futtatáshoz további minimum 6 GB szabad merevlemez terület szükséges a rendszerpartíción is (ez többnyire a C:\ betűjelű meghajtó).
RAM: 8 GB RAM vagy több
Videókártya: Videókártya DirectX 11 vagy 9.0c támogatással. NVIDIA vagy ATI önálló kártyák minimum 1 GB vagy több videokártya-memóriával. Integrált Intel videokártya NEM javasolt, kivéve Intel HD Graphics 2000 vagy újabb!
Kijelző: Legalább 1920 x 1080-as felbontású megjelenítő. (4K felbontás támogatott)
Egér: 2 gombos görgős egér

MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Operációs rendszer: 64 bites Microsoft Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 – az aktuális rendszerfrissítésekkel kiegészítve.   (Windows XP* és Windows Vista NEM támogatott)
Processzor: Intel Core 2, illetve AMD Phenom processzor vagy jobb
Merevlemez: HDD – 2 GB rendelkezésre álló merevlemez terület a telepítéshez a célmeghajtón, valamint a futtatáshoz további minimum 3 GB szabad merevlemez terület szükséges a rendszerpartíción is (ez többnyire a C:\ betűjelű meghajtó).
RAM: 4 GB RAM vagy több
Videókártya: Videókártya 9.0c támogatással. NVIDIA 6600-tól felfelé, vagy ATI X 600 szériától felfelé önálló kártyák minimum 512 MB videokártya-memóriával. Integrált Intel videokártya NEM javasolt, kivéve Intel HD Graphics 2000 vagy újabb!
Kijelző: Legalább 1366 x 768-as felbontású megjelenítő. (4K felbontás támogatott)
Egér: 2 gombos görgős egér

APPLE MAC FELHASZNÁLÓK ESETÉBEN:

Intel alapú MAC, legalább MAC OS X v10.5.8 “Leopard” vagy MAC OS X v10.6.3 “Snow Leopard” vagy annál újabb operációs rendszerrel
Intel Core 2 processzor vagy jobb (javasolt: i7)
Boot Camp vagy Parallels Desktop 6 illetve újabb* vagy VMware Fusion 6 illetve újabb**
Microsoft Windows operációs rendszer* (Windows 7 / Windows 8.1 vagy 10) – a virtuális merevlemezre vagy a Boot Camp partícióra telepítve, minden szükséges meghajtóprogrammal
4 GB RAM a Windows részére (javasolt: 8 GB RAM vagy több)***
2 GB rendelkezésre álló merevlemez terület a telepítéshez a célmeghajtón, valamint a futtatáshoz további minimum 1,5 GB szabad merevlemez terület szükséges a rendszerpartíción is (ez többnyire a C:\ betűjelű meghajtó).2 gombos görgős egér

**A szoftverek aktuális rendszerkövetelményeivel kapcsolatban, kérjük tájékozódj a Boot Camp, a Parallels Desktop illetve a VMware weboldalán. Használd ezt a táblázatotParallels Desktop telepítésekor!

Amennyiben Parallels Desktop vagy VMware Fusion felhasználó vagy, kérjük ellenőrizd, hogy a legújabb változattal rendelkezel-e, amennyiben frissíteni kívánod operációs rendszered az OS X Yosemite változatra.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megfelelő 3D megjelenítéshez legalább 512MB videókártya memóriát engedélyezned kell.